Keskustelulinjat

Asiantuntijat
keskustelulinjoilla

Keskustelulinjat tarjoavat teeman mukaista monipuolista keskusteluapua. Valitse itsellesi sopiva linja ja löydät kuuntelijan, keskustelijan, vinkkejä, neuvoja ja sparrausta.

keskusteluapua netissä

Auttava puhelin

Askarruttaako mieltäsi parisuhde-, rakkaus-, yksinäisyys- tai muut elämän osa-alueet? Keskustellaan asiallisesti ja luottamuksella elämästäsi.

keskusteluapua netissä

Valo & voima

Valo & Voima on linja sinulle aina silloin kun kaipaat ulkopuolista näkemystä elämäsi vaikeissa tilanteissa tai kun haluat vain jonkun joka kuuntelee. 

keskustelulinjat

Seijan Sohva

Istu mukavasti, rentoudu ja avaa mielesi keskustelemaan elämäsi aroistakin asioista. Keskustelen kanssasi henkilökohtaisesti ja luottamuksella.

keskustelulinjat

Ystävä kuulolla

Joskus voi olla vaikea puhua läheisille mieltä painavista asioita. On kuitenkin tärkeää sanoa asiat ääneen. Voit soittaa ystävälle milloin vain.

keskustelulinjat

Amorin apu

Keskustellaan ja katsotaan millä tavoilla Amor voisi sinua auttaa ja kuinka tunteisiin tulisi enemmän iloa, onnea ja rakkautta. 

keskustelulinjat

Kun kaipaat keskusteluapua, voit olla yhteydessä tarkkaan valittuihin asiantuntijoihimme ja voi soittaa tai tekstata heille. Tarjoamme vaihtoehdon myös ottaa yhteyttä asiantuntijaan chatin muodossa. 

Soita asiantuntijoille >>

Tekstaa asiantuntijoille >>

Chattaa asiantuntijoiden kanssa >>

”Kun se muuttui perhokseksi, toukat eivät puhuneet sen kauneudesta vaan siitä, kuinka outo siitä oli tullut. He halusivat perhosen muuttuvan takaisin siksi, mikä se oli aina ollut.
Mutta sillä oli siivet.”

Dean Jackson

credio

Tiesitkö, että voit maksaa asiantuntijoidemme palkkion myös verkkopankissa tai pankkikortilla sekä laskulla tai prepaidina. Pääset käyttämään näitä maksutapoja, kun rekisteröidyt meidän omassa turvallisessa ja suomalaisessa laskutuspalvelussa Crediossa.

Tutustu Credioon >>