Keskusteluapua

chattaamalla verkossa

Chatti on helppo tapa saada keskusteluapua, jos puhuminen ei tunnu luontevalta tai haluat keskustella asiasta ilman ulkopuolisia korvia. Valitse alta, kenen kanssa haluat keskustella ja klikkaa hänen profiilinsa auki ja aloita chatti verkossa. Linjalla-pallukasta näet, ketä on paikalla tällä hetkellä. Voit keskustella anonyymisti tai rekisteröityä palveluun omalla nimellä tai nimimerkillä. Rekisteröityneenä käyttäjänä keskustelusi jäävät talteen ja pääset palaamaan niihin myöhemmin. Rekisteröityminen on ilmasta eikä sido sinua mihinkään.

Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihin soittamalla tai tekstiviestillä. Tarjoamme sinulle eri tapoja olla yhteydessä asiantuntijoihin, jotta saat apua sellaisella tavalla, joka sinulle parhaiten sopii.

keskuteluapua tekstiviestillä
credio

Tiesitkö, että voit maksaa asiantuntijoidemme palkkion myös verkkopankissa tai pankkikortilla sekä laskulla tai prepaidina. Pääset käyttämään näitä maksutapoja, kun rekisteröidyt meidän omassa turvallisessa ja suomalaisessa laskutuspalvelussa Crediossa.

Tutustu Credioon >>

tutustu teemoihin