Elämäntarina

Tutustu ihmisten kohtaloihin

Tälle sivulle kokoamme erilaisia ihmiskohtaloita ja elämäntarinoita. Elämäntarina on jokaisella meillä omanlaisensa. Kun rankasta elämästä ja kokemuksista selviää, osalla se muodostaa haluan auttaa muita. Kuten on käynyt sekä Milla että Minnan kohdalla. Tutustu heidän erilaisiin tarinoihin ja ota heihin yhteyttä rohkeasti, jos koet heidän olevan sellaisia, jotka pystyvät auttamaan sinua oman elämäsi haasteiden kanssa.

Vertaistukea rintasyöpään

Milla selvisi rintasyövästä ja kärsii vaikeasta kivusta. Mitän hän selviää elämästä. Lue Millan tarina ja tutustu myös siihen, miten hän voi auttaa sinua eteenpäin.

Kaikki alkoi insestistä

Minna koki hyvin nuorena hyväksikäyttöä perheen sisällä ja siitä alkoi hänen rankka elämänpolkunsa, joka sai hänet opiskelemaan muiden auttamista mielenterveyshaasteissa.
elämäntapavalmennus

Terveys, hyvinvointi ja ravinto

Kolme tärkeää asiaa, jotka vaikuttavat elämääsi päivittäin. Kaipaatko apua elämän tasapainoon tai muuten ideoita ja vinkkejä miten edistää näitä kolmea asiaa elämässäsi?

elämäntapavalmennus

Mielenterveys

Tasapainoinen mielenterveys on varmasti kaikkien tavoitteena. Välillä sen hyvinvoinnin ylläpitämiseen on hyvä pyytää ulkopuolista apua.

elämäntapavalmennus

Päihteet

Kun päihteet ottavat liikaa sijaa elämässä, on hyvä pyytää apua matalalla kynnyksellä. Etsi itsellesi sopiva tukihenkilö ja pyydä apua.

tutustu teemoihin