Löydä etävastaanotosta ihmisiä, jotka ymmärtävät Sinua

Keskusteluapua

Tunneperäisten ongelmien kokemusten kirjoittaminen  ja puhuminen ääneen parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Vaikeiden salaisuuksien säilyttäminen voi olla stressaavaa ja voi lisätä sairastumisen riskiä. Keskusteluapua on ensimmäinen askel eteenpäin.

Puhuminen avoimesti, oikeasti puhuen tai kirjoittaen, auttaa lievittämään ahdistusta, pahaa oloa ja jännistystä. On tärkeää jakaa asioita toisen ihmisen kanssa. Etsimällä keskusteluapua ja keskustelemalla ongelmistasi voit vapauttaa sisäisen tuskasi ja näin päästä elämässäsi eteenpäin uusien näkökulmien myötä.

Löydät kuuntelijan, keskusteluseuran, ystävän tai sparraajan alta.  Valitse ihminen, kenen kanssa haluat keskustella ja avaa hänen profiilinsa löytääkseni yhteystiedot. Voit soittaa kaikille, jotka ovat linjalla tällä hetkellä. Osalle voit myös lähettää tekstiviestin. 

Kun vieressäsi on paljon kuuntelevia korvia, saat keskusteluapua myös tekstiviestillä tai chatissa.

Omasta henkisestä terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää. Siitä tuskin kukaan on erimieltä. Kenenkään ei tarvitse selvitä yksin elämänmittaisesta hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Se voi aiheuttaa ahdistuksen, masennuksen ja epäonnistumisen tunteita. Siksi jotakaisen jossain vaiheessa elämää olisi hyvä käytä läpi omaa polkua jonkun muun kanssa.

keskusteluapua

Löydät keskusteluapua myös aiheittain. Tutustu ihmissuhteiden, työn, päihteiden ja mielenterveyden ammattilaisiin. Löydät joukosta sairaanhoitajia, terapeutteja ja kokemusasiantuntijoita oman tarpeesi mukaan.

Etsi keskusteluapua aiheittain >>

tutustu teemoihin

credio

Tiesitkö, että voit maksaa asiantuntijoidemme palkkion myös verkkopankissa tai pankkikortilla sekä laskulla tai prepaidina. Pääset käyttämään näitä maksutapoja, kun rekisteröidyt meidän omassa turvallisessa ja suomalaisessa laskutuspalvelussa Crediossa.

Tutustu Credioon >>